Skönhet inifrån och ut

Du vill att din skönhet ska speglas i din personlighet och din kropp. Du vill se ett skimmer runt dig och du ska osa hälsa och skönhet när du vaknar på morgonen. Det handlar inte om att svälta sig själv eller operera bort skönhetsfläckar utan att må bra med dig själv och vara frisk. Och hur uppnår du det, frågar du kanske? Så här:

Självförtroende

Inte något som byggs upp över en dag. Det kan krävas samtal med en terapeut för att få det rätta verktygen. Från omvärlden får vi det undermedvetna meddelandet att vi inte duger, att vi alltid kan bli bättre på alla fronter. För en person med lågt självförtroende är det svårt att ta sig genom denna dimma och komma ut på andra sidan lyckligare än tidigare. Du behöver hjälp och stöd på vägen. Var inte rädd för att älska dig själv!

Träning

Få saker gör så mycket gott för ditt psyke och fysik som regelbunden motion. Med dagens mode inom träningsbranschen kan du även hitta träningskläder som du trivs i och som ger ökat självförtroende. Du behöver inte bosätta dig på gymmet för att få resultat. Med tanke på hur lite vi rör på oss i vardagen kan några inplanerade promenader i veckan göra stor skillnad för ditt välbefinnande.

Kosten

Aldrig tidigare i människans historia har det funnits ett sådant utbud av mat, specifikt mat som inte är bra för oss. När livsmedelbolagen kom fram till att lite socker fick allt att smaka bättre, invaderades allt från ketchup till bröd med socker. Det är svårare att äta rätt idag trots att mat är billigare än någonsin och utbudet gigantiskt. Du behöver gå förbi alla hyllor med frestelse, motså impulsköpet av godis framme vid kassan och undvika att äta en bulle på kvällen.