Smycken – planera din klädsel inför ett bröllop

Är du inbjuden till bröllop och vill klä dig lite speciellt och vackert? Det är viktigt för brudparet att du inte sticker ut för mycket men ändå är ordentligt uppklädd. Det är ju trots allt brudens dag att sticka ut och dra allas ögon till sig. Var noga då du väljer ut vilka smycken du ska bära under bröllopet. Du vill inte att de ska sticka ut för mycket och ta över, men de ska ändå komplettera din outfit. Du kan enkelt hitta något snyggt online.

Dolda klädregler

Det finns vett och etikettsregler då det gäller vad du kan bära under ett lite mer formellt bröllop. Om du är osäker på om du hittat rätt outfit kolla in dessa tips. Har bröllopsinbjudan kommit med en så kallad ”dresscode”? Om du inte har vanan inne att klä upp dig till formella bjudningar kan det vara svårt att tolka vad du bör och inte bör ha på dig.

Se efter här vad det är som gäller. Om du absolut inte kan knäcka klädkoden och hitta en outfit som passar bröllopet du är inbjuden till bör du fråga bruden vad som gäller. Det sista du vill göra är att stjäla fokus från bruden på hennes stora dag.