Städa bland dina smycken

Det finns alltid en risk att vi köper på oss smycken fast vi har ett smyckeskrin som är fylld till bredden. Det kan finnas anledning att städa bland dina smycken mellan varven. Det finns garanterat smycken som inte används och kan säljas på något sätt. Vi får smycken i present både på födelsedagar och i julklapp. Det är ingen hejd på hur mycket smycken som kan finnas hemma i gömmorna.

Dags att ta tag i detta och rensa ut för att se vad som kan säljas och vad som kan ges bort till vänner och bekanta. Har du mycket guldsmycken så kan dessa så klart sälja online och inbringa en rejäl slant som du kan handla annat för. Bättre de än att de ligger i ett skrin och aldrig används. Du kan också bjuda hem dina väninnor på middag och en smyckesbytardag.

Var och en får ta med sig max 5 smycken som de vill byta bort mot något nytt. På så sätt så får ni en dag tillsammans och ni kan byta smycken med varandra. Dina gamla smycken kan någon annan få glädje av och du kan få något nytt som du inte haft tidigare i ditt smyckeskrin.