Allt för att passa din plånbok

Den pågående pandemin har orsakat stor förödelse världen över, kanske inte minst för våra plånböcker. Många har förlorat sin sysselsättning, samtidigt som utgifterna förblivit desamma. Som kvinna vill du säkert ändå inte göra avkall på dina skönhetsrutiner, varför det blivit ännu viktigare att göra bra fynd.

Make up och munskydd

Vad har dessa två produkter med varandra att göra? Det är en helt naturlig fråga som har ett lika naturligt och självklart svar. De gör att du kan känna dig självsäker, utstråla mognad och personligt ansvar. Ett munskydd är viktigt under dessa corona-tider, men kanske täcker det en del av din personliga utstrålning. Dock finns det ingen anledning att inte känna dig fin under ditt munskydd.

Priserna går som vanligt upp

Sminkindustrin har påverkats av att kunder blir mer och mer miljömedvetna. Vi kräver förnybara resurser och produkter som inte testats på djur eller tagits fram med oetiska metoder. Allt det har gjort att priset på skönhetsprodukter gått upp.

Priset beror på var du handlar

Idag finns många butiker och stormarknader som har relativt billigt smink, men annars är det märkeshus som gäller, om du inte gör fynd online. På nätet hittar du allt du behöver, som passar just din plånbok!