En skön relaxdag i ditt hemmaspa

Att koppla av från vardagen kan på många sätt vara en god gärning för vårt välbefinnande. Ibland kan det vara svårt att trycka på den där pausknappen och liksom verkligen låta allting stanna upp, men med rätt detaljer kan du faktiskt enkelt komma ner i varv. På senare tid har faktiskt det här med hälsa och vardagskvalitet blivit en slags trend även i kyliga klimat som vi har här uppe i norr. Vi prioriterar på ett annat sätt vårt hem och även vår lediga tid. Att ha ett redan färdigmonterat spa i ditt hem gör hela det här avkopplingsmomentet så mycket mer lättåtkomligt och du kan enkelt trycka på ställa in dig på att koppla av. Tänk dig ett avslappnande varmt bad med härliga dofter som får hela dig att slappna av. Om du dessutom fortsätter tänka i samma banor, men placerar detta härliga bad direkt ute i det fria omgiven av frisk luft och sköna vyer – ett hemmaspa i utomhusmiljö! En jacuzzi utomhus kan dessutom öppna upp för många trevliga stunder med familjen eller med kära vänner. Bjud in till spaträff och umgås i ett skönt, värmande vatten, och varför inte inkludera andra trevliga aktiviteter som på ett eller annat sätt gör susen för välbefinnandet? Här är några tips:

  • Färgterapi som kan påverka hur vi mår så väl kroppsligen som själsligt
  • Yoga som på många sätt påverkar hur vi känner oss rent fysiskt och även på det själsliga planet
  • Djupa samtal människor emellan kan faktiskt få oss att må bättre och dessutom få oss att tänka i banor vi tidigare inte gjort. Ett tips är att planera samtalen genom att ta upp ämnen som intresserar och kan generera i olika tankegångar.
  • Om du tänker på vad du får ut av detta kan det vara väl värt att lägga både tid och pengar för att uppnå en ultimat avkoppling.